Nestandarta izmēra koka paletes

Galvenā › Produkti › Nestandarta izmēra koka paletes

Nestandarta Izmēra Koka Paletes

Tālāk ir norādīti koka palešu izmēri, attiecas uz nestandarta izmēriem. Nestandarta paletei, ja interesē, iesakām norādīt izmērus:

  • Garums: (tiks precizēts)
  • Platums: (tiks precizēts)
  • Augstums: (tiks precizēts)
  • Aptuvenā slodze: 500 – 5000 kg

Paredzēts daudziem mērķiem

Šāda veida paletes bieži izmanto būvmateriālu vai lielgabarīta preču pārvadāšanai. Šeit var iegādāties gan lietotas, gan pilnīgi jaunas nestandarta izmēra paletes. Pirms pirkšanas iesakām pārbaudīt precīzus izmērus.

Kā jau minēts iepriekš, šādas paletes ir populāras kravu pārvadājumu jomā, taču papildus tam uzņēmumus, kas nodarbojas ar noliktavu darbību, interesē arī nestandarta paliktņi. Lielgabarīta preču pārvadāšanai un neparastas formas izstrādājumu izvietošanai šāda palete būtu ideāls risinājums. Lai fiksētu slodzi uz šīm paletēm, bieži tiek izmantotas īpašas siksnas vai saraušanās plēves.

Ja parastajām paletēm bieži ir lineāri izmēri (ISO standarts), tad nestandarta parasti no tiem atšķiras. Populārākie parametri nestandarta paletēm: 800×800, 1000×1000, 1200×1200, 1300×1300, 600×4000, 2500×3600. Pirms nestandarta paletes iegādes iesakām konsultēties ar mums, lai varam izvēlēties Jums piemērotāko paletes izmēru.

Mūsu speciālisti vienmēr ir gatavi palīdzēt jebkuras konfigurācijas nestandarta palešu izvēlē. Lai iegūtu vairāk informācijas, lūdzu, sazinieties ar mums pa tālruni darba laikā vai rakstiet mums uz e-pastu.